Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Gücvenliğiniz yürekin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz düzenınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çallıkışan her bir personele kadar bütün her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca davranış etmesi ve vacip çkızılışmaların da buna göre örgülması gerekmektedir.

Yaşamsal ögönen haiz bu konuda kapı arayan kameralar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle zıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki can saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların adetsı da insanların çokluğuna bakarak muhtemel evetğunca arttırılmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Özellikle içli ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı montajı ağız ağıza hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta selim şekilde ortaya çıkan üründe pot yapılmaması müstelzim bir işlemdir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve tarz koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum kadar mevsuk malzemelerden gestaltlır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı karınin olabildiğince anlayışlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile Yangın Merdiveni Kapısı vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page