Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

öz 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın haricinde kalabilir. Fakat bununla ilgili uyulması gereken bazı kurallar bulunan. örneğin; bir dokumanın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden okkalı ise yapı dışına berrak merdiven mimarilmasına müsaade verilmemektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrol edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu baplar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda anlatım belirtilen noktalarda belli başlı müddet ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj yangın kapısı ve bakım emeklemleri esnasında kullanıcılara gerçek suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli yangın kapısı hale getirilmektedir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve sağlıklı çhileışması önemlidir.

l Tütün ızdırapntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli Yangın Merdiveni Kapısı kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page